Sta kažu drugi o nama?

Tata Đorđe Kaličanin

„Anja je imala barijeru sa engleskim jezikom, pre svega zato što u osnovnoj školi na časovima jezika nije dovoljno poklanjana pažnja. Pri tom, ona je pohađala i jedan poznati centar za strane jezike dve godine, ali njen napredak nije bio vidan. Međutim, od dana kada smo upoznali učiteljicu Bojanu, već od prvog časa, barijera se polako gubila, a Anja je ovladavala u igri sve većim fondom reči, pravilnim izgovorom, a gramatika odjednom nije bila tako teška. Vrlo brzo je uhvatila korak sa ritmom prelaženja gradiva na času jezika u školi, a sve češće se čuje i kako pevuši pesme na engleskom jeziku. Na vest o otvaranju škole, svi smo se u porodici obradovali. Spremamo se za nove časove sa Bojanom!“

Ivana Simić, PhD student, Heidelberg University Medical Center

Draga Bojana, ja sam najiskrenije uzivala u radu s tobom. Za dva meseca si mi omogucila da izvucem maksimum iz sebe i polozim TOEFL ispit sa odlicnim brojem poena (104). Zaista si me motivisala da radim, davala odlicne materijale i savete za vezbanje, insistirala posebno na onome sto mi je slabije islo, a da opet nismo zapostavile ni ostale oblasti. Ni jedan cas koji smo imale nije bio suvisan ili neorganizovan, vec naprotiv, sa jasnim ciljem. U velikoj meri si doprinela tome da sada mogu da doktoriram na jednom od najboljih evropskih univerziteta. Mnogo srece sa novom skolom i ne sumnjam da ces biti uspesna - s tvojim kvalitetima ne moze biti drugacije. :)
Veliki pozdrav!

Ivana

Engleski sam počela da učim zbog potreba posla, dosta nevoljno. Međutim, nakon nekoliko časova primetila sam da počinjem da uživam, da se osobađam straha i da moje znanje engleskog jezika postaje sve bolje i bolje. Časovi su uvek bili zanimljivi i imali dobar odnos opšteg i poslovnog engleskog jezika. Unapredila sam svoje znanje engleskog tako da mogu slobodno da komuniciram sa klijentima. Moje tople preporuke!

Jovana Petrović

Pohađala sam konverzacijski kurs u skoli. Zadovoljna sam temema i držanjem nastave od strane profesorke. Veoma je opušteno i prijatno raditi i učiti u ovom okruženju. Grupe niju bile velike, pa je imalo prostora za svakog. Ljudi u grupi su super i ostvarili smo lepu komunikaciju. Sledeći put bih izabrala više časova. Super ste, samo tako nastavite.  

Nenad Rašković

Pohađao sam konverzacijski kurs engleskog jezika. Atmosfera je bila prijatna. Stručnost i znanje profesorke je na visokom nivou. Ume da prenese znanje na polaznike. Časovi su zanimljivi i vođeni na pravi način. U potpunosti sam zadovoljan kursom i ne bih nista promenio.

Jakša Marković i Nebojša Obradović

studenti ekonomskog fakulteta

Pohađali smo konverzacijski kurs. Sve je super, teme su bile zanimljive, kao i atmosfera na času i rad.

Dušan Momčilović

Pohađao sam konverzacijski kurs. Jako sam zadovoljan kursom, aktivnom i dinamičnom komunikacijom na engleskom, sjasnim odabirom tema, interesantnim sagovornicima, razmenom mišljenja i ideja. Pored glavnog cilja, vežbanja engleskog, ima dobre zabave i interesantnih ideja i sagovornika. Jedino, možde češće ukazivanje na greške u govoru. Bojana je sjajan koordinator i vođa kursa.